14. feb, 2016

Stevneoversikt 2016

Verdal og omegn rideklubb arrangerer ulike ridestevner i 2016 - følg med på HorsePro for stevneinfo og invitasjoner! Medlemmer av klubben må påregne dugnadsarbeid både før, under og etter stevnene - så merk av datoene i kalenderen allerede, slik at alle er forberedt når/hvis det kommer spørsmål om å bidra. Det er helt lovlig å melde seg frivillig også - ta da kontakt med stevneutvalget! Stevnedatoer som følger:

5.-6. MARS 2016: SPRANG D-stevne med UK klasser
Kretskarusell

7.-8. MAI 2016: DRESSUR D (og planlagt L-stevne)

27.-28. AUGUST 2016: DRESSUR D (og planlagt L-stevne)
Midt-Norsk mesterskap i
dressur

1.-2. OKTOBER 2016: SPRANG D-stevne

5.-6. NOVEMBER 2016: DRESSURSTEVNE

Stevner

For å delte på stevne må du være medlem av en rideklubb. Da kan du starte på klubbstevner som arrangeres av den klubben du tilhører.

Etterhvert som rytteren blir mer mer øvet, kan du starte på distrikstsstevner (D- stevner) og også Lands- og Elite stevner (L- stevner og E- stevner). Da må rytterne først "grønt kort" kurs, som arrangeres i regi av ridesenteret med jevne mellomrom. Rytteren må også løse rytterlisens for disse stevnene, prisen på grunnlisens finnes på Norges Rytterforbund sine sider. Her er det også mye informasjon å finne i forhold til nvåer, klasseinndelinger, programmer. Se www.rytter.no for ytterligere informasjon, eller ta kontakt med noen av oss i styret i klubben eller ridelæreren din.