Komplett startliste 10.3.18

Stevner

For å delte på stevne må du være medlem av en rideklubb. Da kan du starte på klubbstevner som arrangeres av den klubben du tilhører.

Etterhvert som rytteren blir mer mer øvet, kan du starte på distrikstsstevner (D- stevner) og også Lands- og Elite stevner (L- stevner og E- stevner). Da må rytterne først "grønt kort" kurs, som arrangeres i regi av ridesenteret med jevne mellomrom. Rytteren må også løse rytterlisens for disse stevnene, prisen på grunnlisens finnes på Norges Rytterforbund sine sider. Her er det også mye informasjon å finne i forhold til nvåer, klasseinndelinger, programmer. Se www.rytter.no for ytterligere informasjon, eller ta kontakt med noen av oss i styret i klubben eller ridelæreren din.

Kjørestevne 14. august 2016

Søndag 14 august arrangerte Verdal og Omegn Rideklubb Nord Trøndelags første distriktstevne i kjøring. Dette var et vellykket arrangement, med flotte ekvipasjer. Lørdagen i forkant (13/8) ble det også arrangert en kjøretrening på anlegget.

Fra klubben deltok May Randi Hatling og Mino (bildet) og Donna Louise Alstad og Svarten Kul 

 

Interessen for kjøring har tydeligvis økt, og klubben har flere ekvipasjer som utvikler seg innenfor denne grenen. Derfor synes vi det er kjempe gøy å kunne arrangere aktiviteter litt utenforr det vanlige, slik at vi har et tilbud til alle medlemmene våreKul