Velkommen

Verdal og omegn rideklubb ble stiftet i 1986 og er i dag Nord-Trøndelags største rideklubb. Vi har tilholdssted og klubbhus på Sandslia Ridesenter i Verdal.

Denne siden er under utvikling, følg med videre!

Klubben vår

I tillegg til å være Nord- Trøndelags største klubb er vi også den klubben som arrangerer flest stevner i løpet av et år i fylket. Vi har et flott stevneområde på Sandslia Ridesenter, med utebane og ridehus samt gode parkeringsmuligheter. Klubben eier klubbhuset og er medeier i ridehuset sammen med Sandslia Ridesenter.

Kafeen i klubbhuset blir drevet på dugnad av klubbens medlemmer, og er åpen fra mandag til torsdag fra klokken 17 til 20, samt på alle stevner og andre arrangement i klubbens regi. Kafeen er lys og trivelig med store panoramavinduer ut mot både ridehus og ridebane så her kan alle foreldre nyte en kaffe og en vaffel mens de venter på at barna har ridetime.

Klubben har fokus på rekruttering samtidig som at det er viktig for oss å satse på der mer erfarne rytterne også, vi ønsker et tilbud for alle nivå. Medlemmene er uansett i fokus!

Kontigent i klubben er per dags dato kr 500 for enkeltmedlem og 600 for familiemedlemsskap. Kontigenten inkuderer bladet Hestesport som kommer ut 8 ganger i året. Som medlem får du mulighet til å delta på ulike temakvelder, hyggekvelder og stevner. Medlemsskapet løper til du melder deg ut skriftlig.
Ønsker du å melde deg inn kan du sende en epost til verdalogomegnrideklubb@hotmail.com